Tratament natural pentru paduchi si oua de paduchi – LINDINI – Solutie de a scapa de paduchi din familia, la baiati si fete pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai ( tea tree)

Thursday Plantation Acnee(cosuri) facebook aubrey romania romania

                 Cum putem scapa repede si natural de paduchii de cap

poze paduchi si imagini cu oau de paduchi -tratament natural pe baza ulei de arbore de ceai de la Thursday Plantation

In copilărie nu am avut păduchi si am crezut ca nici familia mea nu va avea așa ceva. Dar m-am înșelat. Copii mei erau mici :  băieții aveau 3 si 4 ani iar cea  mica avea 1 an si jumătate. Ne mutasem de curând intr-un apartament si copii mei isi găsiseră niște prieteni noi de joaca. Intr-o dimineața băieții s-au trezit si au venit la noi in pat. Cel de 3 ani se scarpină de zor in cap si nu-l puteam opri. Îmi tot zicea:”Ma mănâncă capul mami, ma mănâncă tare”. Atunci mi-am dat seama. M-am întors spre soțul meu si i-am spus : “Vai de mine, cred ca are păduchi”.

Nici nu mai văzusem paduchi pana atunci. Am citit in cartea mea cu remedii o alternativa de îndepărtare a păduchilor. Am continuat sa citesc si am aflat ca trebuie sa omori atât paduchii cat si ouăle lor ca se scapi complet de ei.  Apoi mi-am dat seama ca toți din casa trebuie verificați. M-am hotărât sa nu-mi tratez copii cu produsele de pe rafturile farmaciilor deoarece acestea conțin pesticide care pot face mai mult rau decât bine familiei mele. Am cumpărat un pieptene des care-mi era necesar la îndepărtarea păduchilor si un tratament natural pentru păduchi pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.

Aveam un coleg de munca care mi-a recomandat si el produsele pe baza de arbore de ceai de la Thursday Plantation.  Înainte sa le achiziționez, m-am informat mai mult de pe internet si am strans toate datele necesare pentru a putea începe un tratament. Cu băieții si cu soțul meu m-am descurcat mai ușor deoarece i-am tuns foarte scurt.  Fetiței mele însă n-am vrut sa-I tai buclele frumoase.  Tratamentul cu ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation a dat randament si  pe parul ei frumos si ondulat. După tratament i-am verificat încă 2 săptămâni, sa mă asigur ca nu a mai rămas nicio urma de păduchi. Erau complet curați.

romania thursday plantation (2)

Tratamentul de paduchi de la Thursday Plantation pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree) l-am gasit aici:  http://www.ThursdayPlantation.ro

 

Am gasit si un video cu trebuie sa folosim gelul de la Thursday Plantation   pentru a scapa de paduchi din cap:

 


Similar Posts:

IMG_0636

Incoming search terms:

  • remedi pentru paduchi de corp
  • cum scapi de paduchi
  • padu la porci tratament
  • tratament natural pt paduchi pe plante