Thursday Plantation Romania – Gel de dus cu ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation si sapun organic cu 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation

Thursday Plantation Acnee(cosuri) facebook aubrey romania romania

Despre gelul de dus și săpunul natural pe baza de ulei 100% de arbore de ceai Thursday Plantation Romania  – www.ThursdayPlantation.ro

Thursday-Plantation romania

 

 

 

 

 

 

Folosind si fiind foarte mulțumit de gama Thursday Plantation, am adăugat de curând la colecția mea de îngrijire a pielii,  gel de dus răcoritor cu arbore de ceai  si Săpun bio cu arbore de ceai , doua produse accesibile si convenabile ca si preț.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aceasta marca, Thursday Plantation dispune de o gama completa de produse naturale, certificate organic, fără parabeni, petrochimice, sulfați, polisorbati, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici.

 

Gel de dus răcoritor cu ulei de arbore de ceai de la Thursday Plantation 

gel de dus cu ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși mi-a plăcut remediul pentru piele uscata Thursday Plantation, trebuie sa recunosc ca mirosul medicinal  de ulei de arbore de ceai poate fi un pic prea puternic, așa ca am folosit produsul doar pe timp de noapte. Din acest motiv, am fost  un pic reticent cu privire la încercarea gelului de dus, preferând ca acestea sa miroasă răcoritor si plăcut, neștiind de fapt ca acesta este completat de arome precum iarba de lămâie , lămâi verzi sau portocale.

Prin urmare, acest gel de dus este exact ceea ce denota numele sau – răcoritor ! Îmi place sa-l folosesc seara, urmat de remediul pentru piele uscata, ambele produse acționând in același timp pentru a calma senzația de mâncărime pe care o am uneori  pe brațe si coapse. Singurul lucru pe care mi l-as mai dori de la acest produs este sa facă mai multa spuma, dar compensează însă cu sentimentul reconfortant după fiecare spălare.

 

Sapun organic-bio pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la  Thursday Plantation

romania thursday plantation (2)
Sapun natural antibacterian cu ulei 100% pur de arbore de ceai pentru casa - sapun bio organic dupa o reteta originala pe bazad ulei de arbore de ceai pentru toata familia
Sapun natural antibacterian cu ulei 100% pur de arbore de ceai pentru casa – sapun bio organic dupa o reteta originala pe bazad ulei de arbore de ceai pentru toata familia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Săpunul organic face mai multa spuma decât gelul de dus, dar este mai puțin hidratant. Mirosul de ulei de arbore de ceai este de asemenea mult mai puternic la săpun. Acesta poate fi utilizat si pe fata si consider ca este  potrivit pentru cei cu acnee sau piele problematica, lăsând pielea curata fără sa o usuce însă.

 

Concluzionez ca gama Thursday Plantation ar trebui încercata de cei cu acnee si piele problematica. Am o piele oarecum sensibila, si până în prezent, produsele lor funcționează bine pentru mine eliberându-mă de senzația de mâncărime de care sufăr în unele nopți. De asemenea, cred ca gelul de dus si săpunul ajuta la dispariția acneei având in vedere ca anumite umflăturile roșii apărute pe corp au dispărut după utilizarea acestor produse.

 

Similar Posts:

IMG_0636

Incoming search terms:

  • sapun pe baza de arbore de ceai